'Bedankt Suzanne, waardevolle opmerkingen!'
~ Dick Scholten

'Suzanne weet als geen ander waar de fouten liggen in een manuscript/tekstbestand. Ze heeft heel gedetailleerd alle fouten in mijn zinnen aangewezen, gezegd wat er niet klopt en hoe het beter kan. Ook slechtlopende zinnen en dingen die niet kloppen of net iets beter kunnen, geeft ze netjes en overzichtelijk aan.
Ik ben heel blij met Suzannes werk. Ik heb er echt iets aan gehad.
Ook de manier waarop ze dingen brengt is met opbouwende kritiek, waardoor je niet direct in een diepe tunnel wordt gegooid. De manier waarop Suzanne werkt is prettig en ik wil in de toekomst zeker nog hulp van haar inschakelen.'
~ Lotte van den Noort

 'Suzanne heeft mijn manuscript proefgelezen en ik ben supertevreden over haar! Ze heeft me op fouten gewezen die ik er zelf nooit uit zou hebben gehaald. Ook heeft ze een van mijn boeken doorgespit op de laatste foutjes, en ook wat dit betreft heb ik niets op haar kwaliteiten aan te merken. Ik raad haar zeker aan!'
~ Emma Anna (Juliette Heugen)

Voor mijn onderneming had ik besloten om een kort verhaal te schrijven, waarin mijn klanten zich kunnen herkennen. Ik was er alleen niet zeker van of mijn verhaal mensen aan zou spreken en of het verhaal technisch goed in elkaar zat.

Ik besloot daarom contact op te nemen met Suzanne. Zij heeft mijn aanvraag supersnel opgepakt en snel en goed resultaat geleverd. Niet alleen gaf ze aan welke delen van het verhaal verbeterd konden worden. Ze gaf juist ook aan welke stukken van het verhaal al wel in orde waren. Bij de delen die verbetering nodig hadden, vertelde ze duidelijk wat hier aan de hand was en zette hierbij tips hoe dit verbeterd kon worden.

Ik ben superblij met het resultaat. Ik heb mijn verhaal nu af kunnen ronden en durf het e-boek vol vertrouwen op mijn website te publiceren.

 

~ Anneke Procee